About

Onze werkwijze

Een praktische aanpak, persoonlijke aandacht, concrete advisering en een heldere en snelle communicatie zijn kenmerkend voor de werkwijze van Tax4expats. Onze flexibele organisatiestructuur maakt het mogelijk u van dienst te zijn tegen scherpe tarieven!

Globaal netwerk

Tax4expats kan werkgevers en haar werknemers wereldwijd van dienst zijn bij Global Mobility vraagstukken dankzij haar onafhankelijke internationale netwerk van adviseurs. Daardoor kan er ook worden gewerkt met een van uw adviseurs.

Uw global mobility expert

Daniëlle Peeters

Het gezicht achter Tax4expats is Daniëlle Peeters. Daniëlle heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is daarna gestart als fiscalist binnen de algemene belastingadviespraktijk van onder andere een big four kantoor. Inmiddels is Daniëlle uitgegroeid tot een ervaren Global Mobility adviseur op het gebied van internationale loon- en inkomstenbelasting en sociaalzekerheidsrecht. Door haar brede achtergrond kan Daniëlle ook de invloed van Global Mobility op andere gebieden signaleren, zoals gevolgen voor de vennootschapsbelasting, pensioen, transfer pricing en immigratieverplichtingen.

Wat kan Danielle voor u betekenen?

Advies

Advies over internationale tewerkstellingen (uitzendingen en grensoverschrijdende arbeid)

Tekst

Schrijven, structureren, implementeren van uitzendpolicies en uitzendcontracten

Inzicht

In kaart brengen van immigratieverplichtingen en buitenlandse payroll verplichtingen

Strategie

Strategische opinies opstellen en fungeren als klankbord en/of sparringpartner

Voor wie?

Door de jaren heen hebben we een vaste en diverse klantenportefeuille opgebouwd, bestaande uit MKB-ondernemingen | Multinationals | NGO’s | Non-profit organisaties | Advocaten-, belasting-, salarisadministratie-, relocation-, en accountantskantoren. Maar ook diverse particulieren zoals expats, sporters, grensarbeiders en piloten.